Företagslån

Zmarta

Zmarta företagslån

När Zmarta lanserades så var det med ambitionen att erbjuda en heltäckande jämförelsetjänst för allt ifrån lån till försäkringar. Deras senaste tillskott är att erbjuda förmedling av företagslån vilket på kort blivit en väldigt hett eftertraktad kategori. Vad är det då som gör dem till ett bra val?

Även om Zmarta inte är lika omtalade som vissa av deras mer välkända konkurrenter så bör man knappast dra några slutsatser av detta. Tvärtom har de sedan 2014 hjälpt ett stort antal personer att ordna väldigt förmånliga lån. Och när de på senare tid valt att i större utsträckning satsa på företagslån så har intresset för dem definitivt ökat. Vad som gör Zmarta särskilt spännande är att de samarbetar med särskilt utvalda kreditgivare och erbjuder särskilt långa återbetalningstider för den som vill ha ett lite mer långsiktigt lån.

På det stora hela är Zmarta ett bra val för såväl små som stora företag. Särskilt då de möjliggör lån upp till förhållandevis betydande belopp. I och med att det endast sker en kreditupplysning per ansökan så behöver man aldrig oroa sig för onödiga anmärkningar.

Företagslån från Zmarta

Även om utbudet inte nödvändigtvis är störst bland långivare när det kommer till Zmarta så är det på många sätt väldigt specialiserat. Genom att samarbeta med OPR-Företagslån, Aros Kapital, Capitalbox, Balanzia, Froda, Qred, Mynt, Approva, Fedelta, Credinord och Capcito så har Zmarta säkerställt att man har stora möjligheter att ordna lån från beprövade och seriösa aktörer.

  • Samarbetar med ett särskilt urval av långivare.
  • Möjliggör lån upp till fem miljoner kronor.
  • Endast en kreditupplysning oavsett antalet långivare man kan ansöka hos.

Oavsett om du behöver ett kortsiktigt mindre lån eller ett stort och tidsmässigt mer omfattande lån så kommer du definitivt att hitta ett flertal lämpliga alternativ hos Zmarta. Det vore ingen överdrift att påstå att de i sina samarbeten har satsat mer på kvalitet än kvantitet. Därför blir de med största sannolikhet en trogen kompanjon till ditt företag på er gemensamma resa mot tillväxt och expansion.

Något som många reagerar på är att Zmarta inte erbjuder lån från lika många aktörer som deras konkurrenter. Men värt att poängtera är att de samarbetar med tillräckligt många långivare för att kunna säkerställa riktigt förmånliga lån. Och i slutändan är det detta som räknas.

Detta gör Zmarta till ett bra val

När du väljer Zmarta så har du tagit ett första steg mot ett mer förmånligt lån. Då det aldrig kostar något att ansöka så har man egentligen inget att förlora. Med möjligheten att även ansöka om lite större belopp så blir Zmarta ett realistiskt alternativ även för dig som planerar att expandera. Även om det är svårt att undvika faktumet att utbudet av långivare är något begränsat så är det i slutändan lätt att rekommendera Zmarta då de i de flesta fall säkerställer riktigt bra lån.

Zmarta erbjuder också privatlån.

  • Bara en UC
  • Snabba utbetalningar
  • Återbetalningstid 1 mån till 5 år
  • Inga avgifter
  • Snabb ansökan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *