Företagslån

Toborrow

ToBorrow företagslån

Toborrow är en uppstickare på den växande marknaden för företagsinriktade jämförelsetjänster. Med fokus på allt ifrån småföretag till storbolag så säkerställer de stora möjligheter för dig att ordna det kredittillskott som just ditt företag behöver. Men varför bör man välja dem före några andra?

Sedan de dök upp på lånemarknaden 2014 så har Toborrow vuxit till att bli Sveriges i särklass största låneförmedlare. Även om de inte satsat lika mycket på marknadsföring som vissa av sina konkurrenter, så är det desto tydligare att de istället fokuserat på att förbättra sin tjänst. För i skrivande stund ger de dig nämligen tillgång till över femtusen banker, kreditinstitut och långivare. Detta gör den till den i särklass allra mest omfattande förmedlingstjänsten med fokus på företagslån.

Oavsett om ditt företag är omsätter stora belopp eller är av det mindre slaget så finns det mest största sannolikhet något i Toborrows utbud av lånetjänster som kommer att matcha dina behov och förväntningar. Tack vare ett väldigt omfattande samarbete så har man unika möjligheter att säkerställa väldigt förmånlig ränta såväl i det korta som långa loppet. Att de är smidiga att använda är så klart också ett plus i kanten.

Företagslån från Toborrow

Bland det stora antalet låneförmedlare som numera finns att välja mellan så sticker Toborrow verkligen ut ur mängden. För medan de flesta samarbetar med ett i snitt tjugotal banker och kreditinstitut, så förmedlar Toborrow lån från flera tusen olika aktörer. Det gör att man har väldigt stora möjligheter att hitta ett förmånligt lån.

  • Samarbetar med ett unikt stort antal långivare.
  • Gör det möjligt att låna väldigt höga belopp.
  • Relativt snabb handläggningstid som säkerställer svar inom två dagar.
  • Utför endast en kreditupplysning oavsett hur många lånealternativ du får.

Om du planerar att ansöka om företagslån så finns det få alternativ som är lika väl lämpade som Toborrow. De ser till att du har att välja mellan ett enormt antal olika långivare. Detta är en perfekt grogrund för att säkra ett så villkors- och kostnadsmässigt fördelaktigt lån som möjligt. Då de även förmedlar lån av riktigt betydande belopp är de även ett bra alternativ för dig som driver ett lit större företag.

Även om handläggningstiden är lite långsammare än några av deras konkurrenter, så vägs det upp av det stora antalet långivare som man kommer i kontakt med. Är du villig att planera i förväg och vänta lite extra så är chanserna stora att du via Toborrow får ett lån som är oerhört förmånligt.

Detta får Toborrow att sticka ut mängden

Det tål att upprepas. Toborrow är den låneförmedlare som sätter dig i kontakt med ett unikt stort antal långivare. Därför skapar de väldigt speciella förutsättningar för oerhört förmånliga lån. Såväl för dig som är småföretagare som för dig som driver storföretag. Med tydliga villkor, seriös handläggning och enkel navigering av långivare är de definitivt ett toppval bland det ständigt växande antalet lånförmedlare.

Toborrow erbjuder i dagsläget inte privatlån.

Snabba fakta om Toborrow företagslån

  • Lånebelopp: 50 000 kr – 20 000 000 kr
  • Återbetalningstid: 3–60 månader
  • Endast 1 UC per ansökan – få flera erbjudanden
  • Inget krav på säkerhet
  • Ansökan är kostnadsfri och inte bindande
  • Svar inom 48 timmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *