Företagslån

Qred

Qred företagslån

Internationellt verksamma Qred har valt att specialisera på företagsrelaterade ekonomi- och belåningstjänster. Med ett öppet och transparent upplägg så vet man alltid vad man har att förvänta. Fast är de ett bättre val än övriga aktörer?

Sedan lanseringen 2014 har Qred positionerat sig som ett populärt val bland såväl små- som mellanstora företag. Mycket har att göra med att de erbjuder en heltäckande tjänsteutbud med fokus på lån med tydliga villkor och förmånliga upplägg. Till skillnad från många andra företag i branschen så hanterar Qred även själva belåningen. I tider då många väljer att fokusera på förmedling så är det spännande att se att det fortfarande finns de som satsar på att ta hand om hela belåningskedjan från ansökan till utbetalning.

Genom att positionera sig som ett alternativ till mer stelbenta och långsamma belåningsalternativ så är det tydligt att Qred valt att satsa på effektivitet. De garanterar svar i princip direkt efter ansökan och erbjuder även utbetalning samma dag. Detta står i stark kontrast till många andra belåningsföretag där handläggningstiden är väldigt påtaglig. Åtminstone i ett relativt hänseende.

Företagslån från Qred

Det är uppenbart att Qred är inriktade på konkreta företagstjänster. Och genom att hantera hela ansöknings- och utbetalningsprocessen på egen hand så kan erbjuda oerhört smidiga helhetslösningar. Gällande företagslån så kan man ansöka och beviljas utbetalning inom loppet av några timmar. Detta gör att de kan erbjuda ett av marknadens snabbaste företagslån.

  • Återbetalningstid på upp till ett och ett halvt år.
  • Möjligt att låna upp till två miljoner kronor.
  • Smidig ansökan och oerhört snabba svar inom en timme.

  • Aldrig någon bindningstid eller dolda avgifter.

Om du inte har tid att vänta eller har haft dåliga erfarenheter av andra långivare så kan Qred mycket väl vara svaret på dina problem. Tack vare ett väldigt tydligt upplägg så behöver man aldrig oroa sig för att saker och ting inte ska bli som man förväntar sig. Och då de även hanterar själva utbetalningen så behöver man aldrig ha kontakt mer några andra parter.

Där Qred verkligen sticker ut ur mängden är däremot handläggningstiden. De är unikt snabba, och där andra långivare man dröja flera dagar så hanterar de din ansökan på några få timmar. Känner du att du behöver lösa en ekonomisk situation här och nu så finns det få alternativ som är bättre än just Qred.

Detta gör Qred till ett bra val

Det som gör Qred värda att överväga är främst snabbheten och tydligheten gällande lånevillkoren. Att man inte behöver oroa sig för att något oväntat ska ske i samband med ansökan eller utbetalning är en stor trygghet. Eftersom Qred till skillnad från många aktörer själva hanterar utbetalningen så vet man även att man alltid kan vänta sig direkt till dem om det skulle uppstå problem. Har man bara möjligheten att välja en långivare så är Qred definitivt ett toppval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *