Företagslån

Ponture

Ponture företagslån

Uppstickare Ponture slog upp sina portar under 2018 och har sedan dess positionerat sig som ett populärt sätt att jämföra såväl företagslån som möjligheten till förmånliga fakturaköp. Men är de ett bra alternativ i tider då valmöjligheterna är stora?

Med förhållandevis få år i branschen så är det svårt att påstå att Ponture hör till en av de gamla rävarna inom jämförelsetjänster. Men till skillnad från många konkurrenter så har de valt att storsatsa på jämförelser av företagsrelaterade tjänster. Detta gör att de blir ett av de bättre alternativen för dig som vill skapa rätt förutsättningar för förmånliga företagslån. Med smidig hemsida och snabba ansökningar så kan du redan nu vara på god väg att ordna ett förmånligt företagslån.

Som uppstickare har de säkrat samarbeten med många banker och kreditinstitut som annars inte är så vanligt förekommande. Därför har man en på många sätt unik chans att hitta särskilt förmånliga erbjudanden. Och om du har haft dåliga erfarenheter med andra förmedlingstjänster så är Ponture verkligen värda att överväga.

Företagslån från Ponture

Hos Ponture så får du möjligheten att välja att jämföra och ansöka lån från SVEA, Aros Kapital, Marginalen Bank, DBT Företagslån, Serafim Finans, OPR-Företagslån, Billecta, Qred, CapitalBox, Froda, Avida, Fedelta, Capcito, A.B.S. Factoring, Qapitala, Finance Group, Nordiska, Mynt och Approva. I jämförelse med många av deras konkurrenter så erbjuder Pontura därmed ett väldigt stort antal valmöjligheter.

  • Återbetalningstid på upp till fem år.

  • Gör att du kan jämföra lån från väldigt många långivare.

  • Snabb ansökan och svar inom tjugofyra timmar.

  • Det kostar aldrig något att ansöka.

Med Ponture har du därför chansen att jämföra ett stort antal långivare och säkerställa att du får det bästa och mest förmånliga lånet för just ditt företag. Det blir enkelt att hitta villkor, avgifter och räntor som ligger på en lämplig nivå och man kommer i kontakt med många förmånliga långivare som man kanske annars inte skulle ha övervägt.

Handläggningstiden är helt i enlighet med vad man kan förvänta sig gällande företagslån. Och även om de samarbetar med ett ovanligt stort antal aktörer så har det inte haft en negativ inverkan på hur lång tid det tar att beviljas lån. På det stora hela utgör Ponture ett enkelt sätt att komma i kontakt med ett stort antal potentiella lån.

Detta gör Ponture till ett bra val

I dagsläget råder knappast någon brist på potentiella långivare. Och det är inte alltid helt uppenbart vad som får ett alternativ att vara bättre än något annat. Med en jämförelsetjänst som Ponture så blir det däremot enkelt att få perspektiv på de olika valmöjligheterna och välja det som är mest lämpad i en given situation. På så sätt har du möjligheten att välja lån som gör att ditt företag kan expandera i takt med verkliga förutsättningar. Det är ett säkert sätt att säkra kapital utan att behöva krångla allt för mycket. Snabb, enkelt och med ett oerhört stort antal valmöjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *