Företagslån

Mynt

Mynt företagslån

Vill man säkra kapital på ett unikt och smart sätt med flexibel kredit så är Mynt ett givet val. Med ambitionen att bli heltäckande inom företagslån har varumärket Mynt dykt upp ett flertal sammanhang. Men är de ett lämpligt val när man vill ordna förmånliga lån?

Relativt sett nylanserade Mynt är ett resultat av att personer som tidigare utvecklat tjänster för ett flertal ledande ekonomiföretag och banker istället valde att starta eget. Genom att förena senaste finansiella tekniken med kredittjänster har de gjort det enkelt för företag att få personliga lån där omkostnaderna har dragits ned till så låga nivåer som möjligt.

Deras företagslån marknadsförs som ett flexibelt lån med en kreditpott där man själv väljer hur mycket man vill använda. I detta hänseende har det mycket gemensamt med ett kreditutrymme och existerar därför i gränslandet mellan traditionellt lån och modern löpande checkkredit. Det gör att man aldrig behöver betala mer än nödvändigt.

Då allt hanteras av Mynt själva så har man alltid tillgång till svensk kundtjänst och har stora möjligheter att diskutera och förhandla om det skulle visa sig att något i processen inte fungerat som man önskat. Det gör dem till ett både personligt och professionellt val för dig som vill ordna lån åt företaget.

Mynt och företagslån

Med fokus på mellanstora till stora företag har man med Mynt möjligheten att säkra ett flexibelt lån även när det kommer till betydande belopp. Det gör att de blir ett bra alternativ för alla som behöver en kravlös löpande kredit som går att utnyttja vid behov. Detta är ovanligt då de flesta liknande tjänster mest fokuserar på småföretag.

  • Möjligt att låna upp till hela tre miljoner kronor med flexibel kredit.
  • Man betalar bara ränta på det belopp man faktiskt väljer att använda.
  • Krediten är alltid tillgänglig.
  • Man väljer löptid i samband med att man begär utbetalning.

För er som vill ha så stor kontroll som möjligt över era låneförbindelser så är Mynt ett riktigt bra val. De förenar ett enkelt gränssnitt via hemsida och app med stora möjligheter att individualisera varje enskilt lånebelopp. Därför är det mycket möjligt att de i skrivande stund är den mest bekväma och flexibla aktören på marknaden för företagslån.

Varför Mynt?

När man jämför Mynt med övriga företag som erbjuder företagslån så framstår de som ett väldigt modernt alternativ. Istället för att erbjuda klumpsummor så får man istället en kredit som man sedan förfogar efter utifrån tycke och smak. Vad som är unik är att man för varje uttag väljer löptid, vilket gör att man får stor kontroll över räntan. Om lån är en viktig del av er företagsverksamhet så kommer Mynt göra väldigt mycket för att underlätta och dra ned på ränteavgifter.

Just nu erbjuder inte Mynt privatlån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *