Företagslån

Lendo

Lendo företagslån

På sätt och vis så behöver Lendo egentligen ingen närmare introduktion. De är nämligen ett av de mer omtalade lånetjänsterna i Sverige. Men hur står det sig när det kommer till företagslån? Vi har tittat närmare på vad som gör dem till ett bra val.

Lendo har vid det här laget några år på nacken. De lanserades redan 2008 och har sedan dess kommit att bli en oerhört välkänd aktör på lånemarknaden. Vad som kommit att bli något utav deras kännetecken är att agera som jämförelsetjänst och förmedlare mellan dig som vill söka lån och banker samt kreditinstitut. Detta gör att man får stora möjligheter att välja och vraka mellan ett flertal erbjudanden.

Trots att de är mest kända som förmedlare av privatlån så har de på senare tid kommit att fokusera alltmer på företagslån. Anledningen är att efterfrågan på smidiga lån för företag har vuxit lavinartat på väldigt kort tid. Men är det egentligen något som gör att Lendo är ett bättre alternativ än andra tjänster för företagslån?

Företagslån från Lendo

När det kommer till företagslån så förmedlar Lendo lån för företag från ett flertal olika aktörer. Däribland Svea, Aros kapital, Froda, Marginalen Bank, Avida Finans, Balanzia, Corpia, Qred, Capcito, CapitalBox, Fedelta, OPR Företagslån, Mynt, Approva, IMH Finans, Qapitala och CrediNord. Detta innebär att de säkerställer omfattande möjligheter att jämföra ett flertal aktörer.

  • Erbjuder ett högt maxbelopp.

  • Gör det enkelt att få ett så förmånligt lån som möjligt.

  • Väldigt snabb ansökan och svar inom loppet av ett dygn.

  • Ansökan är alltid kostnadsfri.

Vad detta betyder i praktiken är att man via Lendo får möjligheten att jämföra såväl förutsättningar som villkor gällande ett stort antal olika företagslån. Det gör att man på ett enkelt sätt kan hitta det lån som är mest lämpat utifrån ens eget företags förutsättningar. Man väljer själv lånetid och belopp på upp till fem år respektive två miljoner kronor. På så sätt är de ett alternativ även för dig som behöver säkerställa en större mängd kapital.

Värt att notera är att handläggningstiden är lite längre än vad många kommit att bli van med gällande privatlån. För med företagslånen råder lite särskilda förutsättningar som gör att ansökan kan behöva delvis hanteras manuellt. Därför bör man vara beredd på ett få svar inom dryga tjugofyra timmar. Då det aldrig kostar något att ansöka så han man sällan särskilt mycket att förlora.

Detta får Lendo att sticka ut mängden

Anledningen att många väljer just Lendo är att de gör det enkelt att få en överblick över möjliga företagslån, och även välja det som är mest förmånligt utifrån det egna företagets förutsättningar. Detta skapar riktigt bra förutsättning för att säkerställa lån som är ett bra val även i det långa loppet. Tack vare ett högt maxbelopp så blir de även ett smart val när man behöver säkra extra kapital till företagsverksamheten. Möjligheten att välja och vraka mellan ett stort antal lån är ofta en behändig sak då gör att man utan problem kan säkra ett förmånligt företagslån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *