Företagslån

Krea

Krea företagslån

Uppstickaren Krea har snabbt etablerat sig som en av de mer populära jämförelsetjänsterna inom företagslån. Med bred inriktning samarbetar de med ett väldigt stort antal banker och kreditinstitut för att möjliggöra enkla lån även under svåra omständigheter. Men klarar de av att stå på egna meriter?

Sedan lanseringen så har Krea vuxit till ett bli en av de jämförelsetjänster vars utbud är störst i Sverige. Därför har de kommit att kunna konkurrera även med de allra mest etablerade aktörerna inom denna speciella nisch. För dig som driver företag och vill ha så många valmöjligheter som möjligt så blir Krea ett naturligt sätt att få bättre överblick på de tillgängliga alternativen.

Med särskild fokus på företagsrelaterade tjänster så har de snabbt karvat en eftertraktad plats. I jämförelse med övriga förmedlare av företagslån så har de ett väldigt stort antal samarbeten som gör att man som företagare kommer i kontakt med långivare och alternativ som man inte nödvändigtvis känt till sedan tidigare.

Krea och företagslån

När man väljer att ansöka om lån hos Krea så får man chansen att välja och vraka mellan ett stort antal långivare. Krea samarbetar med, bland andra, Aros Kapital, CapitalBox, Mynt, Fedelta, Froda, Kronan, Avida, OPR-Förettgaslån, Marginalen Bank, Qred, Capcito, Approva, IMH, Qapitala, Corpia, Svea Billecta, Credinord, Finansia, Float och Ergu Finans. Därför placerar sig Krea i toppen när det kommer till valmöjligheter.

  • Tar bara en enskild kreditupplysning oavsett hur många valmöjligheter man får.
  • Gör det enkelt att även säkra lån till väldigt stora belopp.
  • Otrolig snabb och kostnadsfri handläggning.
  • Gör att man får två kontaktvägar via dels Krea och via den långivare man i slutändan väljer.

När man ansöka via Krea får man därför väldigt många fler alternativ än om man på egen hand hade valt en enskild långivare. För dig som vill säkra bästa möjliga lånet innebär detta en avsevärt förbättrad möjlighet att garantera lägre avgifter och mer förmånliga räntor. För i konkurrens så ligger möjligheten att säkra förmåner, och via Krea måste ett stort antal långivare tävla om att få just dig som företagskund.

Rent objektivt sett så samarbetar Krea i nuläget med flest antal banker och kreditinstitut när man jämför Krea med övriga låneförmedlare. Därför är det knappast någon överdrift att påstå att Krea ger dig fler möjligheter. Exakt hur förmånligt lånet blir beror så klart på vilken långivare du i slutändan väljer. I och med att ansökningsprocessen är kostnadsfri så förlorar man aldrig på att jämföra vad marknaden har att erbjuda just nu.

Varför Krea?

Rent krasst så väljer man Krea för att det leder till större chanser att säkra ett förmånligt lån. Och det är även hela syftet med deras tjänst. Genom att samarbeta med så stort antal långivare som möjligt så ger de företagare tillgång till ett brett och varierat utbud av lånemöjligheter som inte nödvändigtvis annars hade varit tillgängliga. Definitivt ett smart val för alla som vill ordna ett finansiellt tillskott till företaget.

Just nu erbjuder inte Krea privatlån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *