Företagslån

Kompar

Kompar företagslån

Som varumärke är Kompar en del av finansbolaget 138:an Group och har sedan lanseringen ansträngt sig för att hitta en plats i den speciella marknaden för företagsinriktade lånejämförelsetjänster. Genom att samarbeta med ett tjugotal långivare bjuder de på ett stort antal möjligheter till förmånliga lån. Fast är de bättre än andra likartade tjänster?

Med några år på nacken har Kompar positionerat sig som något utav en uppstickare bland jämförelsetjänster. På sätt och vis är de mer okända än vissa redan etablerade men förvisso yngre likartade tjänster. Det har gjort dem till en doldis som har mycket att erbjuda för den som kommer i kontakt med dem. Med stort engagemang för små och mellanstora företag sätter de dig som ansöker om lån i kontakt med ett flertal lånechanser.

Vad som gör Kompar till ett spännande val är att man genom dem kan komma i kontakt med långivare som annars inte nödvändigtvis hade varit uppenbara alternativ. Därför har man stora chanser att låna även lite större belopp under förmånliga omständigheter.

Kompar och företagslån

Utbudet av långivare som man kan jämföra hos Kompar motsvarar ett tjugotal till antalet. Via dem kan man komma i kontakt med Marginalen Bank, Collector Bank, CpitalBox, Aros Kapital, Capcito, Avida, Fedelta, Froda, Mynt, Approva, OPR-Företagslån, DBT, IMG, Kronan Finans, Qred, Qapitala, Uppland Kredit och Serafim Finans. Därmed samarbetar de med en hel del tjänster som definitivt kan anses vara ganska okända.

  • Erbjuder lån från banker och finansinstitut som man annars inte skulle ha kommit i kontakt med.
  • Har väldigt bra omdöme och renommé bland tidigare låntagare.
  • Säkerställer ett brett urval samtidigt som det endast sker en kreditupplysning.

För dig som driver företag och behöver ett lån så kan du via Kompar ordna såväl ett litet som ett betydande lån. Med chansen att välja och vraka mellan både kända och okända långivare så har du stora chanser att verkligen optimera din låneförbindelse. Genom att säkerställa låna räntor och förmånliga avgifter så blir Kompar en given del på vägen mot bättre lån.

Även om det finns de förmedlare av företagslån som samarbetar med ett större antal långivare så är Kompar unika på så sätt att de har ett väldigt nischat utbud. Här hittar man nämligen ett flertal banker och kreditinstitut som inte nödvändigtvis skulle ha varit ett alternativ om man hade hittat dem på egen hand. För via Kompar så får man som lite mindre företag en väg in till att säkra lån från långivare som annars främst hade fokuserat på storföretag.

Varför Kompar?

Att välja Kompar ger dig kontakt med ett flertal spännande alternativ för finansiering. Då de samarbetar med ett varierat utbud av långivare så har man många möjligheter att få lån från förhållandevis okända alternativ, vilket bäddar för bättre räntor och lägre avgifter. Rent konkurrensmässigt så får man definitivt ett övertag om man väljer Kompar. Som etablerad men relativt sett okänd tjänst har de mycket att erbjuda dig som behöver ett förmånligt företagslån.

Kompar erbjuder inte privatlån utan inriktar sig enbart på företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *