Företagslån

Fedelta

Fedelta företagslån

Som relativt nylanserad lånetjänst så har Fedelta en del att bevisa. Med den tydliga ambitionen att förenkla för företag att ta nästa steg i verksamhetens expansion så har de snabbt positionerat sig som ett praktiskt val för alla som behöver en knuff i rätt riktning. Fast är de verkligen bättre än något annat val?

Jämfört med andra långivare i branschen för företagslån så är Fedelta definitivt en nykomling. Tjänsten lanserades 2020 men har snabbt blivit ett fullgott alternativ bland många av de företag som numera specialiserar på snabba och smidiga företagslån. Med särskild fokus på personligt bemötande och snabb hantering av ansökan så har de kommit att bli många företagares förstahandsval.

Något som gör att Fedelta särskiljer sig från övriga är att de både är ett lite mindre och mer personligt alternativ, samtidigt som de själva har hand om hela processen. När du väljer att låna från Fedelta så kan du alltid vara säker på att alla dina åtaganden samlas hos just Fedelta, vilka i många fall är en trygghet om man behöver justera något gällande sitt lån.

Fedelta och företagslån

Fedelta har valt att marknadsföra sig som en uppstickare i en numera ganska standardiserad bransch. Detta genom att göra det enkelt för uppstartsföretag och småföretag att säkra den finansiering som krävs för att endera ta verksamheten till nästa nivå eller säkra finanser i tider då omsättningen sviker.

  • Gör det möjligt att låna upp till en miljon kronor oavsett företagets storlek.

  • Erbjuder kostnadsfri lösning av lån.

  • Sköter hela processen själva vilket gör att du alltid vet vilka du har att göra med.

  • Erbjuder flexibla lån genom att göra det enkelt att skjuta upp återbetalning.

Behöver du och ditt företag ett lån med så stor kontroll över upplägget som möjligt så placerar sig Fedelta som ett smart val. I tider då det blivit mer vanligt att standardisera låneprocessen så är det spännande att se att Fedelta väljer en mer individualiserad inriktning. Värdesätter du möjligheten att alltid kunna komma i kontakt med din långivare så är det helt klart ett bra val. I förhållande till andra långivare som satsat på samma segment av låntagare så framstår Fedelta därmed som ett lite mer flexibelt och medgörligt val. Behöver du ett lån till ditt mellanstora företag blir de helt klart ett val att överväga.

Varför Fedelta?

Det är nog ingen hemlighet att det finns oerhört många alternativ när det kommer till företagslån. Detta är något som Fedelta är fullt medvetna om och har därför valt att aktiv framställa sig som ett smidigare alternativ. Tittar man på deras utbud och omfattande möjligheter att erbjuda individualiserade lån så är det svårt att inte hålla med om att de faktiskt är ett bättre val. Om du som företagare behöver säkra ett lån på upp till en miljon kronor och vill ha så omfattande flexibilitet som möjligt så är Fedelta något du bör titta närmare på.

  • Företagslån mellan 50.000Kr – 500.000Kr
  • Besked och utbetalning inom 24tim
  • Du binder inte upp dig på något
  • Tryggt och säkert
  • Lånen har en löptid på 6 mån – 3 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *