Företagslån

Corpia

Corpia företagslån

Med några år på nacken så har Corpia för många kommit att bli ett välkänt varumärke inom företagslån. Men med växande och hårdare konkurrens så är det är längre helt uppenbart att de är ett förstahandsval. Vi har tittat närmare på några av de anledningar till varför Corpia fortfarande står sig som ett bra alternativ när man står inför valet att välja rätt företagslån.

Med över ett decenniums erfarenhet av att erbjuda lån till mellanstora och storföretag så är det ingen överraskning att Corpia vet vad de sysslar med. Med konkret upplägg och tydliga villkor så väljer många deras tjänster för att man alltid vet vad man har att förvänta sig. I tider av ökad efterfrågan på smarta lån så är det tydligt att de ständigt anstränger sig för att fortsätta vara ett rimligt val.

Corpia har etablerat sig som ett särskilt bra val på den nischade marknaden för företag som är i expansionsfasen eller som behöver ordna kapital för att täcka perioder av sviktande omsättning. Därför är de en populär aktör som har kommit att bli en given del av många företags ekonomiska ruljans. Med tiden har de kommit att bli en av Sveriges största låneförmedlarna med fokus på mellanstora företagslån.

Corpia och företagslån

I många fall är det inte helt uppenbart vad som skiljer olika företagslån åt. Gällande Corpia så är de nischade på så sätt att de erbjuder lite större belopp samtidigt som de säkerställt bra förutsättningar att få ett personligt och flexibelt bemötande. Många som har haft dåliga erfarenheter av andra långivare söker sig därför till Corpia just för att man vet vad man har att vänta.

  • Erbjuder handläggning och utbetalning inom loppet av några dygn.

  • Gör det möjligt att låna även större belopp upp till tre miljoner kronor.

  • Ger dig stora möjligheter att anpassa lån och återbetalning utifrån dina egna önskemål.

Om du driver företag och har hamnar i läget att du står inför expansion eller behöver täcka ekonomiskt bortfall så är Corpia definitivt ett bra val. De är en seriös långivare som samtidigt är tillräckligt personliga för att leva upp till de ofta väldigt specifika önskemål som man i egenskap av långivare kan tänkas ha.

Varför Corpia?

Något som är värt att poängtera är att man måste driva företaget i formen av ett aktiebolag för att kunna ansöka om lån hos Corpia. Detta är en del av deras inriktning på företag med lite större omsättning än småföretag. Utöver detta är det endast sedvanliga kriterier som gäller om man vill bli beviljad ett lån. Ser man bortom denna begränsning så framstår Corpia som ett personligt och smidigt val för alla som vill få chansen att ta företagsverksamheten till nästa nivå. Smidiga, snabba och framförallt ett bra för när det gäller lite större belopp.

Lånebelopp 100.000 SEK upp till 3 MSEK
Lånen löper på 1 mån upp till 36 månader
Indikativ ränta ligger på 8-12 %, inkluderar en uppläggningsavgift på 2 %

Begräsningar:
Endast AB
Minst 1 årsbokslut registrerat
Minst 2 miljoner i omsättning

Ansökan sker digitalt, men support finns under hela processen av kunniga rådgivare.

I nuläget erbjuds inte privatlån via Corpia.

UC: JA

  • Kostnadsfri jämförelse
  • Du får svar inom 2 dagar
  • Legitimera dig genom BankID
  • Tryggt och säkert
  • Månadsvis amortering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *