Företagslån

CapitalBox

CapitalBox företagslån

Välkända Ferratum har lanserat ett flertal olika lånerelaterade varumärken. Och när det kommer till företagslån så har CapitalBox kommit att bli ett av deras mer populära tjänster. Vi har tittat närmare på vad som gör att de sticker ut ur mängden, och varför de i dagsläget är ett bra val.

När Finska Ferratum grundades 2005 så var det ursprungligen med fokus på snabba, smidiga och enkla lån till privatpersoner. De fick tidigt fäste på denna växande marknad och har med tiden blivit en av de i särklass största långivarna på skandinaviska marknaden. På senare tid har de i stor utsträckning breddat sin verksamhet och erbjuder numera ett stort antal lånetjänster.

Särskilt uppmärksammade har de blivit när det kommer till företagslån. Genom att specialisera sig på att erbjuda relativt sett stora lån till små- och mellanstora företag så har de etablerat sig som ett eftertraktat alternativ bland alla företagare som vill expandera sin verksamhet eller som vill säkerställa rätt inledande förutsättningar.

Som helhetslösning så tar CapitalBox hand om hela låneprocessen. Från ansökan till utbetalning. Då det inte finns några mellanhänder med i bilden så kan man alltid vara säker på att lånet hanteras på rätt sätt. För dig som vill ha full kontroll över företagets finansiella åtaganden så blir CapitalBox definitivt ett rationellt val.

CapitalBox och företagslån

Med särskild inriktning på företag i uppstarts- eller tillväxtskedet så har CapitalBox valt att positionera sig som ett alternativ för det växande företaget. Jämfört med många av deras konkurrenter så skapar de smidiga och enkla förutsättningar för flexibel återbetalning och håller sig på en konkurrenskraftig nivå avseende räntor och avgifter.

  • Ger bra kontroll över återbetalningen med möjligheter att skjuta upp förfallodatum och justera återbetalningsperioden.

  • Gör det möjligt att låna även större belopp för företag som vill expandera.

  • Är möjligt att låna pengar utan företagsbunden säkerhet.

  • Garanterar utbetalning inom loppet av ett dygn om ansökan sker på en bankdag.

Om du har haft dåliga erfarenheter av tidigare långivare, eller om vill säkerställa att alla dina ekonomiska förbindelser är samlade på ett och samma ställe så är CapitalBox definitivt ett smart val. De gör det enkelt att få en överblick över såväl lånet som förutsättningar att utöka befintliga lån. Med hög nivå av flexibilitet så blir det ett enkelt val för dig som behöver säkra ett företagslån-

Varför CapitalBox?

Det finns ett antal saker som gör att CapitalBox blir ett alternativ som man vara värt att överväga framför övriga. Kanske allra mest utstickande är att de hanterar hela låneprocessen själva, vilket gör att alla dina låneförbindelser står direkt mellan dig, ditt företag och CapitalBox. Det ger i sin tur ökade möjligheter till att omförhandla och återbetala i den takt som du själv föredrar. Men då de har särskild inriktning på små- och mellanstora företag så har de även full medvetenhet om de utmaningar som denna sorts företag ofta står inför. Därför är de helt klart ett bra val.

CapitalBox erbjuder inte privatlån för tillfället men kanske gör det längre fram.

  • Flexibel återbetalning
  • Snabba utbetalningar
  • Från start till godkänd mindre än 48h
  • Transperanta lånevillkor
  • Möjlighet till betalningsfri månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *