Användarvillkor

Följande användarvillkor styr användandet av EnklaFöretagslån.se. Genom att du använder vår tjänst bekräftar du att du har läst och accepterar villkoren nedan. Om du inte godkänner våra användarvillkor ber vi dig att sluta använda denna tjänst.

För att beviljas lån i Sverige krävs enligt lag att du är myndig eller att lånet gäller ett aktiebolag som agerar i egenskap av egen juridisk person. Åldersgränsen på 18 år gäller även för att starta företag och är ett minimum. Observera dock att det är fritt för långivare att sätta en högre åldersgräns än den som är satt enligt lag. Övriga villkor varierar mellan långivare.

Ansvar

EnklaFöretagslån.se är en webbtjänst för att jämföra lån och finansiering till företag. Vi ger ingen personlig rådgivning och rekommenderar ingen särskild långivare. Inte heller är vi något licenserat, finansiellt institut och bedriver ingen utlåningsverksamhet. Vi lånar alltså själva inte ut något kapital till företag.

Därför ansvarar EnklaFöretagslån.se inte för eventuella skador, förluster eller missförstånd mellan låntagare och långivare. Vi kan inte krävas på ersättning eller ses som delaktiga i eventuella tvister som kan uppstå mellan privatperson/företag och kreditinstitut. EnklaFöretagslån.se har ingen del i de avtal som skrivs utan är endast ansvarig för innehållet på den här sidan.

Informationen som vi presenterar på denna webbplats är under ständig förändring i takt med att räntor, villkor och andra uppgifter skiftar hos långivarna. Vi gör alltid vårt bästa för att uppdatera och säkerställa att informationen är korrekt.

Vi kan däremot inte garantera att informationen alltid är korrekt. Du som låntagare ansvarar själv för att inhämta information från respektive långivare och säkerställa att du förstår alla villkor, långivarens tjänst och de ekonomiska risker du tar när du ansöker om lån. Om du har några frågor eller ärenden som gäller ditt lån ska du kontakta långivaren i fråga.

Affiliatelänkar

Alla länkar som går till långivare eller andra finansiella institut på EnklaFöretagslån.se är så kallade affiliatelänkar. Dessa samlar in information om hur många som använder länkarna för att ta lån hos respektive långivare, för att vi ska kunna mäta hur många låntagare vi förmedlar. Det är denna information som påverkar den provision EnklaFöretagslån.se får och som gör det möjligt för oss att erbjuda tjänsten kostnadsfritt till dig som användare. Det är alltså långivarna som finansierar tjänsten.

Hantering av personuppgifter

EnklaFöretagslån.se hanterar inga personuppgifter som lämnas i samband med en låneansökan. Denna information tar vi inte del av utan den hanteras uteslutande av den långivare som bearbetar ansökan. Vi utför aldrig några kreditupplysningar.

De enda uppgifterna vi samlar in och sparar är icke-personliga uppgifter i form av cookies som används för att förbättra webbplatsen. Denna data visar bland annat var våra besökare befinner sig, vilken enhet de använder och hur de interagerar med tjänsten. Uppgifter är dock helt anonyma och kan inte användas för att identifiera en särskild individ.

EnklaFöretagslån.se använder Google Analytics VWO för att samla in dessa uppgifter.

Uppdatering av villkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera dessa villkor vid behov. För att hålla dig uppdaterad bör du därför kontinuerligt läsa igenom användarvillkoren. Genom att använda tjänsten godkänner du eventuella förändringar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Senast uppdaterad 11-17-2020.